OM preventor

Preventor startade 2001 och är idag ett välkänt företag i säkerhetsbranchen. Vår starka sida är innovativ och analytisk förmåga för att kunna få fram högkvalitativa produkter som möter befintliga och kommande hotbilder. Vi arbetar både med befintliga produkter och produkt/ prototypframtagning efter behov. Vår målsättning är att vara det självklara valet oavsett om man vill skydda sig mot beskjutning, solljus, stenkastning, laserexponering eller rent utav behöver ny personlig skyddsutrustning i sitt arbete.
Vi har sedan 2001 levererat skydds- och säkerhetslösningar till otaliga företag, storbanker och myndigheter. Vi har under åren skaffat oss en enorm kunskapsbank och stor erfarenhet av vilka produkter och lösningar som behövs för olika situationer. Oavsett om det gäller skyddslösningar eller personlig skyddsutrustning så är skyddet alltid den viktigaste faktorn, men sekundärt måste skyddet vara funktionabelt och enkelt att använda, annars kommer det inte att användas. Då spelar det ingen roll hur bra skyddet är i grund och botten. Utöver detta krävs ibland design och utförande för att passa in i omgivningen, eller uppfylla vissa behov. Allt detta har med åren blivit vår expertis.. Att kombinera det bästa skyddet för just din verksamhet.

Vår policy

  • Preventor ska vara en pålitlig samarbetspartner i frågor om utbildning, säkerhetslösningar, skydds-, och säkerhetsprodukter.
  • Vårt företagsnamn och våra varumärken ska vara en garant för tjänster och produkter av yttersta kvalitet.
  • Eventuella reklamationer ska hanteras snabbt, med kundens intresse som främsta prioritet.

Vår målsättning

Utifrån kundens skyddsbehov ska vi finna kostnadseffektiva och över tid kvalitativa lösningar, som främjar kundens arbetsmetoder/ taktik. Detta kräver i de flesta fall ett nära samarbete med kunden för att kunna identifiera det dagsaktuella behovet, såväl som det kommande behovet.

Var finns vi

Preventor
Knipplagatan 8
41474 Göteborg
SWEDEN

Hur har vi öppet

Måndag - Fredag 08.00-17.00
Lördag - Söndag Stängt

Hur når du oss?

Telefon: 031-7048850
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

COPYRIGHT © 2020 PREVENTOR
ADRESS:
PREVENTOR AB
Knipplagatan 8
SE-41474 Gothenburg
SWEDEN

KONTAKT:
E-mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Telefon: 031-7048850
RAKEL: 8 88-8880
Web: www.preventor.se

Org.nr: 556616-9271